Intervista - Deklarata e ditës

Artan Lame: Qeveria

"Qeveritë nuk zgjidhen për t’u dhënë bukë njerëzisë, se bukën secili e bën me punën e vet, por për të zbatuar vullnetet e përbashkëta të qytetarëve dhe për të lartësuar kombet që ata qeverisin"

N. A.     ( lexuar 373 herë )       15:18 19.07.2012
Artan Lame

Artan Lame

Lajme lidhur me temën

  • Nuk ka lajme lidhur me temën

"Qeveritë nuk zgjidhen për t’u dhënë bukë njerëzisë, se bukën secili e bën me punën e vet, por për të zbatuar vullnetet e përbashkëta të qytetarëve dhe për të lartësuar kombet që ata qeverisin"

Artan Lame

Komento

loading
loading
loading