Intervista - Deklarata e ditës

Kurti: Si qeveritarët nuk sillen as fëmijët

Bashkimi kombëtar i shqiptarëve është i nevojshëm, i domosdoshëm dhe i pashmangshëm, ka deklaruar Kurti

N. V.     ( lexuar 322 herë )     Prishtine 17:20 15.07.2012
Kurti: Si qeveritarët nuk sillen as fëmijët

Kurti: Si qeveritarët nuk sillen as fëmijët

Lajme lidhur me temën

  • Nuk ka lajme lidhur me temën

Bashkimi kombëtar i shqiptarëve është i nevojshëm, i domosdoshëm dhe i pashmangshëm. I nevojshëm sepse është çështje interesi, i domosdoshëm sepse është çështje vullneti dhe i pashmangshëm sepse edhe nëse ne heqim dorë nga bashkimi kombëtar, ne kemi fqinjë që nuk do të ndalen me aspiratat e tyre hegjemoniste deri në bashkimin e shqiptarëve, ka thënë Albin Kurtit në Mbledhjen V-të ë Këshillit të Përgjithshëm të Lëvizjes Vetëvendosje!

Komento

loading
loading
loading