Intervista - Deklarata e ditës

Charles Bukowski: Shpirti i lirë..

Bukowski është një shkrimtar amerikan, i famshëm me poezitë që i ka shkruar me qindra dhe me romanet në stilin e tij tepër real

E. Z     ( lexuar 779 herë )       16:10 30.06.2012
Charles Bukowski

Charles Bukowski

Lajme lidhur me temën

  • Nuk ka lajme lidhur me temën

"Shpirti i lirë është i rrallë, kur e sheh e njeh, sidomos sepse provon një ndjenjë të mirë kur i je afër"

Charles Bukowski

Komento

loading
loading
loading