Intervista - Deklarata e ditës

Steve Jobs: Ne kemi bërë diçka të mrekullueshme..

Dikur njeriu më i pasur në botë u shpreh se pasuria për të nuk është asgjë nëse nuk nxiret diçka në pah.

N. A.     ( lexuar 417 herë )       14:52 20.06.2012
Steve Jobs

Steve Jobs

Lajme lidhur me temën

  • Nuk ka lajme lidhur me temën

"Të jem burri më i pasur i varrezave nuk më ka interesuar kurrë! Të shkoj në shtrat për të fjetur dhe të them - "Ne kemi bërë diçka të mrekullueshme.." kjo më intereson...

Steve Jobs

Komento

loading
loading
loading