Intervista - Deklarata e ditës

Ivanov në Mostar, Evropa duhet të mësojë nga Ballkani

Ardhmëria e Ballkanit varet nga Evropa, por edhe ardhmëria e Evropës pjesërisht varet nga Ballkani, deklaroi Presidenti Ivanov

M. K.     ( lexuar 296 herë )       16:16 03.06.2012
Ivanov në Mostar, Evropa duhet të mësojë nga Ballkani

Ivanov në Mostar, Evropa duhet të mësojë nga Ballkani

Ardhmëria e Ballkanit varet nga Evropa, por edhe ardhmëria e Evropës pjesërisht varet nga Ballkani, deklaroi Presidenti Ivanov.

Ardhmëria e Ballkanit varet nga Evropa, por edhe ardhmëria e Evropës pjesërisht varet nga Ballkani, deklaroi Presidenti Ivanov gjatë fjalimit në UNESKO Samitin e 10-të rajonal të shefave të shteteve të EJL-së, të titulluar "Trashëgimia fetare dhe kulturore historike si bazë për intensifikimin e bashkëpunimit mes shteteve", në kuadër të forumit "Dialog mes civilizimeve" të nxitur nga Republika e Maqedonisë. /Portalb

Komento

loading
loading
loading