Intervista - Deklarata e ditës

Ferid Murati: Po punoj në gjetjen e ilaçit kundër kancerit

Ferid Murati: Po punoj në gjetjen e ilaçit kundër kancerit

J. Zh.     ( lexuar 422 herë )       15:32 01.06.2012
Ferid Murati

Ferid Murati

Lajme lidhur me temën

  • Nuk ka lajme lidhur me temën

“Në laboratorin tim në Shangai po hulumtojmë që ta gjejmë ilaçin që avancon luftën kundër kancerit dhe shpresojmë se pas 5 apo 10 vite do të arrijmë t'i bëjmë të lumtur miliona njerëz”.

Ferid Murati

Komento

loading
loading
loading