Intervista - Deklarata e ditës

Joe Biden - Mendoni se çka burri apo gruaja e juaj do të donin të bënit

Mos harroni dy gjëra. Vazhdoni të mendoni se çka burri apo gruaja e juaj do të donin të bënit

B. A.     ( lexuar 325 herë )       16:56 26.05.2012
Mendoni se çka burri apo gruaja e juaj do të donin të bëni

Mendoni se çka burri apo gruaja e juaj do të donin të bëni

Lajme lidhur me temën

  • Nuk ka lajme lidhur me temën

"Mos harroni dy gjëra. Vazhdoni të mendoni se çka burri apo gruaja e juaj do të donin të bënit. Vazhdoni të mendoni se çka është ajo dhe vazhdoni t’i kujtoni fëmijët e juaj, të atij ose të asaj për tërë jetët e tyre, gjakun e gjakut tim, kockat e kockave të mia, sepse miq, mundet të bëhet më mirë”, thotë Biden

Komento

loading
loading
loading