Intervista - Deklarata e ditës

BDI nuk do të tolerojë raste të montuara, deklaroi numri dy i qeverisë, Musa Xhaferri

Kemi gjykatës shqiptarë që do jenë transparent në gjykim, tha Xhaferi

N. V.     ( lexuar 565 herë )     Shkup 15:29 07.05.2012
Musa Xhaferi

Musa Xhaferi

Lajme lidhur me temën

  • Nuk ka lajme lidhur me temën

‘Nuk do të tolerojmë raste të montuara, besojmë në transparencë të institucioneve shtetërore të drejtësisë dhe duhet të jemi konsekuent të dënojmë vrasje të atilla pa marrë parasysh motivet e vrasjes, sepse jeta e njeriut nuk kompensohet dhe as nuk kthehet’ deklaroi sot zëvendës kryeministri Musa Xhaferi. 

Komento

loading
loading
loading