Kulturë & art - Poezi

Përshëndetjet!

Ezra Pound

E. Z     ( lexuar 995 herë )       00:50 14.03.2012
Foto nga Frank Morrison

Foto nga Frank Morrison

Lajme lidhur me temën

  • Nuk ka lajme lidhur me temën

o brez tërësisht i vetëkënaqur
dhe krejt i parehatshëm!
 Kam parë pikniqe peshkatarësh në diell
I kam parë me familje të çrregullta
Dëgjova shakatë e pahijshme
dhe pashë qeshjet e tyre dhëmbëplota.
Dhe jam më i lumtur se ju
Dhe ata qenë më të lumtur se unë;
Dhe peshqit notojnë në liqen
e as rroba s'kanë me vete.

Ezra Pound

Komento

loading
loading
loading