Kulturë & art - Lajme

Fillon Panairi i librit

Edhe këtë vit Panairi i librit ju paraqet një shumëllojshmëri librash dhe një programë prej rreth 300 titujsh

J. Zh.     ( lexuar 1464 herë )     Shkup 11:46 23.04.2012
Vizitoni Panairin e librave ku do të gjeni rreth 300 tituj të ndryshëm

Vizitoni Panairin e librave ku do të gjeni rreth 300 tituj të ndryshëm

Lajme lidhur me temën

  • Nuk ka lajme lidhur me temën

Prej të martës, më 24 prill, deri të dielen, më 29 prill, në sallën e dytë të Panairit të Shkupit do të mbahet edhe një edicion i evenimentit më të madh letrar në vend.

Edhe këtë vit Panairi i librit ju paraqet një shumëllojshmëri librash dhe një programë prej rreth 300 titujsh, të cilat mund t’i kënaqin shijet e secilit./portalb

Komento

loading
loading
loading