Për qejf - Barsoleta

Policët e zgjuar

Policët dhe qentë e tyre

B. P.     ( lexuar 628 herë )       13:14 20.03.2012
Policët me qen

Policët me qen

Lajme lidhur me temën

  • Nuk ka lajme lidhur me temën

Dy police kishin nga nje qen. Per t’i dalluar nga njeri-tjetri, policat i kepusin njerit qen veshin per t’i dalluar. Qente zihen dhe ai pa vesh kafshon tjetrin dhe ngelen te dy pa vesh. Policat vendosin t’i presin bishtin njerit, por pas ca kohesh qente u zune dhe ngelen pa bishta. Po tani c’te bejme per t’i dalluar qente?-tha njeri nga policet. Tjetri u mendua dhe thote: Ky qeni i bardhe eshte i imi, ndersa i ziu eshte i yti.

Komento

loading
loading
loading