Për qejf - Jo-konvencionale

Si e ka marrë patentën kjo grua? (VIDEO)

Për shumicën nga ne, problemi më i madh kur i japim makinës janë shoferët e tjerë

R. P.     ( lexuar 266 herë )       21:18 16.06.2012
Si e ka marrë patentën ajo?

Si e ka marrë patentën ajo?

Lajme lidhur me temën

  • Nuk ka lajme lidhur me temën

Për shumicën nga ne, problemi më i madh kur i japim makinës janë shoferët e tjerë. Por nuk është kështu për këtë grua, e cila brenda tre minutash bën tre aksidente dhe asnjë tjetër nuk përfshihet në to.

Duke parë këtë video, pyetja që të lind është: si e ka marrë patentën ajo?

Komento

loading
loading
loading