Për qejf - Jo-konvencionale

12 vjeçarja sqaron problemet bankare(VIDEO)

Victoria ka mbajtur një fjalim të paharrueshëm para rreth 600 njerëzve, gjatë Konferencës së Bankave, në Filadelfia të SHBA-ve

M. K.     ( lexuar 588 herë )       08:43 17.05.2012
12 vjeçarja sqaron problemet bankare

12 vjeçarja sqaron problemet bankare

Lajme lidhur me temën

  • Nuk ka lajme lidhur me temën

Victoria Grant, 12 vjeçarja kanadeze qëndroi para më shumë se 600 bankarëve, dhe shumica e të grumbulluarve kanë qeshur, por kanë ndaluar kur ajo ua shpjegoi të vërtetën për sistemin bankar.

Victoria ka mbajtur një fjalim të paharrueshëm para rreth 600 njerëzve, gjatë Konferencës së Bankave, në Filadelfia të SHBA-ve.

Ajo u tha qartë dhe me guxim të pranishmëve se tërë sistemi bankar është një mashtrim i organizuar mirë. /Portalb

Komento

loading
loading
loading