Për qejf - Yje

Barack dhe Michelle Obama puthen në ndeshjen e basketbollit (VIDEO)

Çifti më i rëndësishëm i SHBA janë xhiruar nga kamerat teksa shikojnë ndeshjen dhe më pas puthen në buzë me njëri tjetrin

R. P.     ( lexuar 679 herë )       21:58 17.07.2012
Barack dhe Michelle Obama puthen në ndeshjen e basketbollit

Barack dhe Michelle Obama puthen në ndeshjen e basketbollit

Lajme lidhur me temën

  • Nuk ka lajme lidhur me temën

Çifti më i rëndësishëm i SHBA janë xhiruar nga kamerat teksa shikojnë ndeshjen dhe më pas puthen në buzë me njëri tjetrin. Në krah të tyre edhe njëra nga vajzat e cila hera herës shkëmben ndonjë batutë me të atin dhe qesh me të.

Madje nga video kuptohet që vajza Malia shikon puthjen e prindërve në kamera dhe iu tregon atyre që puthja është bërë publike. Pothuajse të gjithë të pranishmit në ndeshje duartrokitën puthjen presidenciale. Sipas mediave kjo është puthja e dytë publike e ciftit Obama.

Pak kohë më parë Mishel Obama në një intervistë tha për “Thë Guardian” u shpreh se ndihej në frikë se Obama nuk e dashuronte më, por sic u shpreh ajo sapo fliste me Obamën frika largohej. 

Komento

loading
loading
loading