Për qejf - Yje

Dafina mesazh për Krenarin në Facebook

Dafina Zeqiri ka zgjedhur edhe rrjetin social Facebook ti thotë ish të fejuarit të saj, Krenarit të largohet nga jeta e saj

N. A.     ( lexuar 859 herë )       10:42 09.06.2012
“Baby ti më ke pasur mua, por e ke zgjedhur tjetrën. Tani unë jam e lumtur me jetën time, Të lutem shko, mos rri, unë të dua ty sepse ti më le mua. Shko shko të lutem sepse jam e lumtur me djalin tim me jetën time të re…

“Baby ti më ke pasur mua, por e ke zgjedhur tjetrën. Tani unë jam e lumtur me jetën time, Të lutem shko, mos rri, unë të dua ty sepse ti më le mua. Shko shko të lutem sepse jam e lumtur me djalin tim me jetën time të re…

Lajme lidhur me temën

  • Nuk ka lajme lidhur me temën

Dafina Zeqiri ka zgjedhur edhe rrjetin social Facebook ti thotë ish të fejuarit të saj, Krenarit të largohet nga jeta e saj.

Ajo ka publikuar një foto ku shkruan se Krenari ka zgjedhur dikë tjetër në vend të Dafinës dhe tani Dafina është e lumtur me Ledrin, raporton infoglobi.

“Baby ti më ke pasur mua, por e ke zgjedhur tjetrën. Tani unë jam e lumtur me jetën time, Të lutem shko, mos rri, unë të dua ty sepse ti më le mua. Shko shko të lutem sepse jam e lumtur me djalin tim me jetën time të re…

Buzëqeshja ime është provë për këtë. Gjithmonë do të dua Ledri” ka shkruar Dafina.

Komento

loading
loading
loading