Për qejf - Yje

Kim Kardashian sulmohet nga fansat e saj… (VIDEO)

Në një mbrëmje në New York, Kim dhe Rob Kardashian janë sulmuar nga fansat e tyre

M. K.     ( lexuar 902 herë )       20:49 04.06.2012
Kim Kardashian sulmohet nga fansat e saj… (VIDEO)

Kim Kardashian sulmohet nga fansat e saj… (VIDEO)

Në një mbrëmje në New York, Kim dhe Rob Kardashian janë sulmuar nga fansat e tyre.Shiko Videon. /Portalb

Komento

loading
loading
loading