Maqedoni - Lajme

Forum si të vendoset mësimi praktik në shkolla

Forum për vendosjen e mësimit praktik në shkollat fillore dhe të mesme në Republikën e Maqedonisë, si dhe në institucionet shtetërore dhe private

N. A.     ( lexuar 416 herë )       09:35 13.06.2012
Të dy ministrat dje në pres-konferencë kumtuan se nxënësit më shumë duhet të regjistrohen në shkencat teknike

Të dy ministrat dje në pres-konferencë kumtuan se nxënësit më shumë duhet të regjistrohen në shkencat teknike

Forum për vendosjen e mësimit praktik në shkollat fillore dhe të mesme në Republikën e Maqedonisë, si dhe në institucionet shtetërore dhe private, do të mbahet sot në Universitetin “Shën Qirili dhe Metodi”.

Në Forumin është paralajmëruar prania e ministrit të Arsimit dhe Shkencës dhe i Politikës Sociale, Pançe Kralev dhe Spiro Ristovski.

Të dy ministrat dje në pres-konferencë kumtuan se nxënësit më shumë duhet të regjistrohen në shkencat teknike, duke marrë parasysh atë se në tregun e punës më e madhe është kërkesa për këto kuadro. /portalb/

Komento

loading
loading
loading