Maqedoni - Lajme

Gruevski kthehet në Evropë, kërkon investime nga Italia

Gruevski kthehet në Evropë në kërkim të investimeve, pas vizitave në lindjen e largët, Indi dhe Kinë

B. A.     ( lexuar 219 herë )       09:07 23.05.2012
Gruevski kthehet në Evropë në kërkim të investimeve, pas vizitave në lindjen e largët, Indi dhe Kinë

Gruevski kthehet në Evropë në kërkim të investimeve, pas vizitave në lindjen e largët, Indi dhe Kinë

Gruevski kthehet në Evropë, kërkon investime nga Italia

Gruevski do të viziton qytetet italiane Torino dhe Milano. Gjatë vizitës do të merr pjesë në biznes forume ku do të prezanton kushtet për biznes në Maqedoni.
Në delegacion përveç kryeministrit janë edhe zv. Kryeministri për çështje ekonomike, Vladimir Peshevski dhe ministri për tërheqjen e investitorëve të huaj Vele Samak.
Përveç prezantimeve Gruevski dhe Peshevski do të realizojnë edhe takime me një pjesë të investitorëve të interesuar.
Gruevski kthehet në Evropë në kërkim të investimeve, pas vizitave në lindjen e largët, Indi dhe Kinë. /Portalb/

Komento

loading
loading
loading