Sport - Në botë

Van Persi konfirmon: Nuk do të rinovoj!

Robin Van Persie ka thënë nëpërmjet Twitterit dhe faqes zyrtare të Arsenalit se ai do largohet nga Arsenali me përfundimin e kontratës së tij

R. P.     ( lexuar 704 herë )       21:22 04.07.2012
Van Persie

Van Persie

Lajme lidhur me temën

  • Nuk ka lajme lidhur me temën

Robin Van Persie ka thënë nëpërmjet Twitterit dhe faqes zyrtare të Arsenalit se ai do largohet nga Arsenali me përfundimin e kontratës së tij.

“Do largohem,e kam vendosur”.

“Fola me zyrtarët dhe s’ramë dakord për kontratën e re” tha holandezi. /Portalb

Komento

loading
loading
loading