Ekonomi - Ekonomi lajme

Gruevski në forum biznesor në Varshavë

Kryeministri Nikolla Gruevski sot do të merr pjesë dhe do të drejtohet në forumin biznesor Polonia – Evropa Qendrore - Kina, që do të mbahet në Varshavë, informojnë nga Qeveritë

N. A.     ( lexuar 239 herë )       10:27 26.04.2012
Kryeministri Nikolla Gruevski në forum biznesor në Poloni

Kryeministri Nikolla Gruevski në forum biznesor në Poloni

Kryeministri Nikolla Gruevski sot do të merr pjesë dhe do të drejtohet në forumin biznesor Polonia – Evropa Qendrore - Kina, që do të mbahet në Varshavë, informojnë nga Qeveritë.

Nikoqir i ngjarjes është kryeministri polak Donald Tusk, ndërsa është paraparë edhe pjesëmarrja e kryeministrit kinez Ven Xhiabao.

Krahas tyre, në forumin biznesor është paralajmëruar pjesëmarrja e disa kryeministrave, si dhe të përfaqësuesve të lartë të Hungarisë, Rumanisë, Bullgarisë, Lituanisë, Latvisë, Estonisë, Çekisë, Sllovenisë, Kroacisë, Serbisë, Bosnjë e Hercegovinës, Malit të Zi dhe Shqipërisë.
Në kuadër të forumit është paraparë që Gruevski të ketë takime me Xhiabao dhe Tusk. /portalb/

Komento

loading
loading
loading